TAXUS-TEN KFT

BEMUTATKOZÁS

Cégünk a Taxus-Ten Kft. 2000-ben történt alapítása óta folyamatosan bővülő kínálattal áll rendelkezésre az intézményi higiénia területén felmerülő összes igényre. Legyen szó vendéglátóhelyekről, irodaházakról, intézményekről, ipari létesítményekről, vezető világmárkáink forgalmazásával a takarítás, tisztítás, higiénia teljes tárházával állunk meglévő és leendő partnereink rendelkezésére. A megnövekedett vevői igényeket széles termékkínálatunkkal és rugalmas szállítási szolgáltatásunkkal látjuk el 1500 m²-es raktárunkból, saját gépkocsijainkkal, segítőkész kollégáinkkal.

Számunkra a legfontosabb az elégedett vevő, melynek sikere a vevőorientált piaci magatartásunknak, kedvező árképzésünknek és rugalmas szállítási feltételeinknek köszönhető.

3 FŐ TERÜLET HATÁROZZA MEG

A TAXUS-TEN KFT PROFILJÁT

Higiéniai termékek

Tisztítószerek, takarító eszközök

Asztalkultúra

Ezeken a területeken vállalatunk fokozott figyelemmel kíséri azokat a kihívásokat,  amelyek piaci verseny-helyzetet teremtenek, ezért évről évre olyan minőség-stratégiát alakítunk ki és valósítunk meg, amely garanciát nyújt az egyre  érzékenyebb vevőkör megtartására és bővítésére.

MIBEN VAGYUNK KÜLÖNLEGESEK?

MINŐSÉGPOLITIKA

Minőségpolitikánk fontos része, hogy partnereinket széles körben és a lehető legrövidebb határidőn belül ellássuk a számukra legmegfelelőbb termékekkel  az  ipar,  a  vendéglátás, az egészségügy és egyéb intézményi területeken.  Nagy  raktár kapacitásunk  és  rugalmas partnerkezelésünk lehetővé teszi,  hogy folyamatos termékellátást biztosítsunk ügyfeleink részére az ország egész területén.

Mindennek köszönhetően az alapítás óta több mint 1000 elégedett ügyfelet szolgálunk ki. Partnereink között megtalálhatóak panziók, szállodák és szállodaláncok, vendéglátó-ipari egységek és hálózatok, gyárak, irodák, közintézmények, ipari parkok.

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

  • széles és egyre bővülő termékpaletta
  • kiváló minőségű termékek
  • szakképzett munkaerőgárda
  • rugalmas partnerkezelés
  • nagy raktárkapacitás
  • folyamatos termékellátás
  • az ország egész területére történő szállítás